برگزاری کارگاه تخصصی با موضوع تأثیرات اشتغال زنان بر خانواده و روابط اجتماعی آنها در دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۹ کد : ۲۳۹۰۳ اخبار مدیریت

در راستای برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی مدیریت ارتباط با جامعه دانشگاه با همکاری نهادهای منطقه کاشان با رویکرد مسئولیت اجتماعی، کارگاه تخصصی با موضوع "تأثیرات اشتغال زنان بر خانواده و روابط اجتماعی آنها " در محل دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

مدیر ارتباط با جامعه دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این کارگاه را تقویت روابط اجتماعی و کاهش چالش های محیط کار و خانواده برای بانوان نومعلم بیان کرد. دکتر وفایی افزود: این کارگاه با همکاری دانشگاه فرهنگیان کاشان، روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه با حضور دکتر اسدالله بابایی فرد، دانشیار و عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان برگزار شد. وی خاطر نشان کرد: در این کارگاه دکتر بابایی فرد ضمن بیان نظریات تبیین کننده‌ی موضوع اشتغال زنان به تأثیرات مثبت و منفی آن اشاره و در پایان به ارایه راهکارهای حل تعارض اشتغال زنان در خانواده و جامعه پرداخته شد.

کلید واژه ها: مدیریت ارتباط با جامعه ارتباط با جامعه

( ۱ )