دومین نشست مشترک دانشگاه کاشان با مسئولین شرکت سایپا سیتروئن کاشان

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۴۳۲۱ اخبار مدیریت

مدیر ارتباط با جامعه دانشگاه کاشان از دومین نشست مشترک دانشگاه کاشان با مسئولین شرکت سایپا سیتروئن کاشان با موضوع تشریح مکانیسم اجرایی همایش تامین و مدیریت آب صنایع کاشان خبر داد.

در این نشست که در روز دوشنبه مورخ 29/05/1403 در اتاق جلسات معاونت تولید و پشتیبانی فنی شرکت سایپا سیتروئن کاشان برگزار گردید، ابتدا  مهندس ستار معاون تولید و پشتیبانی فنی  شرکت سایپا سیتروئن کاشان ضمن خیر مقدم به مسئولین دانشگاه کاشان،  به دغدغه و مسئولیت اجتماعی شرکت ساپیا در حوزه تامین و مدیریت آب در بخش صنایع کاشان اشاره نمودند و هدف از برگزاری همایش را هم افزایی، هم اندیشی علمی و اجرایی در حوزه تامین آب مورد نیاز صنایع کاشان برشمردند.

در ادامه فرایند اجرایی همایش توسط تیم علمی دانشگاه کاشان در دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت به شرح ذیل بیان شد.

اقدامات کوتاه مدت :

برگزاری نشست های تخصصی  از جمله

چالش های پیش رو تامین آب مورد نیاز صنایع کاشان

بررسی و تعیین نقش و  رسالت صنایع در زنجیره تامین آب مورد نیاز

ارایه و بررسی مطالعات علمی انجام شده اساتید در این حوزه

احصاء محورهای اصلی همایش تامین و مدیریت آب پایدار مورد نیاز صنایع کاشان

اقدامات بلند مدت :

برگزاری  همایش علمی سالانه آب، انرژی و محیط زیست در بخش صنعت

تشکیل اتاق فکر محیط زیست در شرکت سایپا سیتروئن توسط دانشگاه کاشان به منظور هم افزایی بیشتر و حضور حداکثری در صنعت

اجرای طرح جامع مدیریت محیط زیست شرکت سایپا سیتروئن به منظور برنامه ریزی، مدیریت و ارائه راهکارهای مناسب در بخشهای مختلف محیط زیست شامل تصفیه فاضلاب، مدیریت پسماند، مصرف انرژی و....

در پایان مقرر گردید در حوزه اقدامات کوتاه مدت، نشست های تخصصی در محورهای تعیین شده با حضور اساتید متخصص، نهادهای اجرایی مرتبط و نمایندگان سایر صنایع کاشان برگزار گردد.