بازدید دانشجویان گردشگری دانشگاه کاشان از هلدینگ سیاحتی و گردشگری بنیا

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۲۹۶۵ اخبار مدیریت
تعداد بازدید:۴۸

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و به همت مدیریت ارتباط با جامعه با همکاری انجمن های علمی گردشگری دانشگاه بازدیدی علمی از هلدینگ سیاحتی و گردشگری بنیاد در روز شنبه مورخ 18 مهرماه 1402 برگزار شد . دکتر ابوذر وفایی با بیان اینکه یکی از فعالیت های مدیریت ارتباط با جامعه، برنامه ریزی بازدید های علمی با همکاری انجمن های علمی دانشگاه با رویکرد آشنایی دانشجویان با فضاها و محیط های مرتبط با رشته های تحصیلی آنها است ، افزود: در همین زمینه دانشجویان رشته گردشگری از مرکز آموزشی گردشگری و هتل پارسیان آزادی به عنوان زیر مجموعه هلدینگ گردشگری بازدید کردند . وی در ادامه هدف از برگزاری این بازدید را آشنایی دانشجویان گردشگری با فضاهای کسب کار صنعت گردشگری و کسب مهارت های مورد نیاز مرتبط با این صنعت ذکر کرد. در این بازدید مدیر عامل مرکز آموزش گردشگری بنیاد ضمن معرفی هلدینگ گردشگری پارسیان به بیان زمینه های کسب و کار های مرتط با صنعت گردشگری پرداخت و در ادامه مدیر اجرایی هتل پارسیان آزادی در خصوص دوره آموزشی مدیریت هتل داری نکاتی را بیان کرد و سپس دانشجویان بصورت میدانی بازدیدی از بخش های مختلف هتل داشتند.

کلید واژه ها: مدیریت ارتباط با جامعه ارتباط با جامعه دانشگاه کاشان هفته پژوهش

نظر شما :