فراخوان طرح‌های پژوهشی جمعیت هلال احمر

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۱۸ کد : ۲۱۵۵۵ فراخوان

اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه کاشان

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، به استحضار می‌رساند معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در راستای مأموریت‌های سازمانی خود (نامه پیوست) در نظر دارد از توانمندی و ظرفیت‌های علمی دانشگاهی در اجرای طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با نیازهای پژوهشی خود، در راستای محورهای اولویت این سازمان، شامل امداد و نجات، بهداشت، درمان و توانبخشی، فناوری‌های نوین در آموزش، حقوق بشردوستانه، امور جوانان و داوطلبان، فنّاوری اطلاعات، سلامت روان و تغییرات اقلیم و ... بهره‌برداری نماید. لذا از اساتید محترم درخواست می‌شود تا در صورت داشتن ایده طرح پژوهشی در خصوص موضوعات ذکرشده، پیشنهاده‌های پژوهشی خود را در قالب الگوی دانشگاه از طریق پست الکترونیکی به نشانی pssrcs@yahoo.com ارسال نمایند و همزمان طرح پیشنهادی خود را از طریق اتوماسیون اداری به مدیریت ارتباط با جامعه جهت پیگیری‌های بعدی ارسال نمایند. شایان ذکر است بنابر گفته نماینده معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، سقف قراردادهای طرح های تایید شده حداکثر ۷۰0 تا ۹۰0 میلیون ریال خواهد بود. لازم به ذکر است اساتید محترم در صورت هرگونه پرسش احتمالی می‌توانند با کارشناس اداره کل پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر آقای جعفرزاده با شماره  09101120378 نیز تماس حاصل نمایند.