حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان از موضوعات پژوهشی و کاربردی مرتبط با خانواده و جوانی جمعیت

۲۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۳۰ کد : ۲۱۷۱۷ فراخوان

اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان محترم دانشگاه کاشان

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، به استحضار می‌رساند نظر به منویات مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی در زمینه مأموریتمحور نمودن دانشگاه‌ها، معاونت پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه در راستای جهت‌دهی پژوهش‌های دانشگاهی با رویکرد کمک به حل مسائل اولویت‌‌دار اجتماعی، فرهنگی و صنعتیِ منطقه کاشان، در نظر دارد به استناد قانون ملی حمایت از خانواده و جوانیِ جمعیت و پیرو مصوبه هیئت رئیسه، از موضوعات پژوهشی زیر در قالب دو طرح پژوهشی (هر کدام به مبلغ 20 میلیون تومان)، یک رساله دکتری (به مبلغ 10 میلیون تومان) و دو پایان‌نامه‌ کارشناسی ارشد (هر کدام به مبلغ 5 میلیون تومان) حمایت نماید. لذا اساتید و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند پیشنهاده‌های پژوهشی خود را حول عناوین زیر تا پایان فروردین‌ماه 1402 از طریق اتوماسیون اداری و یا پست الکترونیکی به آدرس ss.saiedbeheshti@gmail.com برای مدیریت ارتباط با جامعه دانشگاه جهت بررسی ارسال نمایند. شایان ذکر است آقای سید سعید سید بهشتی کارشناس ارتباط با جامعه و صنعت با شماره تماس 03155912169 پاسخگوی پرسش‌های مرتبط با موضوع فراخوان خواهد بود.

1- شناسایی و تحلیل الگوهای نگرشی در خصوص فرزندآوری و فرزندپروری؛

2- نقش ابزارهای هوشمند، رسانه‌ها و ابزارهای نوین اطلاعاتی و ارتباطی بر ازدواج، خانواده و فرزندآوری؛

3- مولفه‌های اجتماعی و فرهنگی عدم تعهد و پایبندی اخلاقی در روابط زناشویی زوجین؛

4- اثربخشی مشاوره‌های قبل از ازدواج در تحکیم خانواده و کاهش طلاق؛

5- پساطلاق از نظر علمی، روان‌شناسی، فقهی و جامعه‌شناسی.